Kacsóné Takács Krisztina csoporttagunk receptje alapján

Hozzávalók:
Tésztához:
50 dkg liszt
1-2 dl tejföl
1 tojás
1 kk só
1 kk cukor
1 cs száraz élesztőpor
1-1,5 dl tej
5 ek olaj
Töltelékhez:
10 dkg vaj
1 cs medvehagyma
1 kk só
Tetejére:
10 dkg reszelt sajt
Elkészítés:
A tészta hozzávalóit jól összedolgozzuk, majd duplájára kelesszük. A már megkelt tésztát 4 részre osztjuk és kinyújtjuk. Megkenjük a töltelék összekevert alapanyagaival. Ha az első már kinyújtott tésztát megkentük jöhet rá a már kinyújtott következő tészta. Ha már rárakjuk akkor is nyújtunk rajta még, hogy összeragadjon a két tészta. Felvágjuk 16 részre és feltekerjük. Lekenjük tojással, majd megszórjuk reszelt sajttal. 200 fokon készre sütjük.

 

Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:

IOS: ITT TÖLTHETED LE

Android: ITT TÖLTHETED LE

Pin It on Pinterest

Share This