Csviláné Szabó Dzsenifer csoporttagunk receptje alapján
Hozzávalók:
50 dkg liszt
1 csomag porélesztő
3 dl víz
5 dkg cukor
10 dkg puha margarin
1 tk rumaroma(elhagyható)
1 csomag vaníliás cukor
Középébe 1 tk baracklekvár
Elkészítés:
Az alapanyagokat összekeverjük, jól összedagasztjuk. Fél órára félretesszük kelni. Kelesztés után 1.5-2 cm vastagságúra nyújtjuk. Közepes nagyságúra kiszaggatjuk. Szaggatás után még 10 percet hagyjuk kelni. A közepét egy kisebb pohárral benyomjuk, majd a mélyedést megtöltjük lekvárral. 180 fokon 15 perc alatt készre sütjük.
Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:
IOS: ITT TÖLTHETED LE
Android: ITT TÖLTHETED LE
