Zsemle fánk

recept leírása

Grubitsné Cziráki Anett csoporttagunk receptje alapján

Hozzávalók:
1-2 db zsemle
1 db tojás
3 dl tej
1 dl szénsavas víz
Pici só
Cukor ízlés szerint
Liszt

Elkészítés:
A zsemlét felszeleteljük, a többi hozzávalóból sűrű palacsinta tésztát készítünk. A felszeletelt zsemléket egy pillanatra tejbe mártjuk ( nem áztatjuk). Végül belemártjuk a palacsinta tésztába és forró olajon kisütjük. Házi meggy lekvárral és gyümölccsel tálaljuk.

 

Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:

IOS: ITT TÖLTHETED LE

Android: ITT TÖLTHETED LE

Hozzávalók

No data was found

Elkészítés lépései

No data was found

Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lépjetek be a Facebook csoportunkba.

További receptek
Sült zöldségfőzelék

Sült zöldségfőzelék

édesburgonyával készült rágnivaló babáknak

Zabos édesburgonyás babarágcsa

brassói recept bababarát verzióban

Baba brassói édesburgonyával