Fejes Anita csoporttagunk receptje alapján
Hozzávalók:
1 db csirkemell
1 db vöröshagyma
Kolbász
Sajt
Pici vaj
Só
Bors
2 db burgonya
2 db sárgarépa
Rozmaring
Oliva olaj
Elkészítés:
A csirkemell filét bevagdossuk, a vágásokba szeletelt hagymát, sajtot és pici vajat teszünk, sózzuk, borsozzuk, kicsi rozmaringgal megszórjuk. Sütőtálba beleszeleteljük a maradék burgonyát, sárgarépát és a kolbászt. Ezt is fűszerezzük. Olíva olajjal meglocsoljuk és rárakjuk a töltött csirkemellet. Fólia alatt pároljuk, majd ha már megsült megszórjuk reszelt sajttal. Petrezselymes bulgurral tálaljuk.
Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:
IOS: ITT TÖLTHETED LE
Android: ITT TÖLTHETED LE