Zöldbab főzelék halfasírttal

recept leírása

Páldi Nikolett‎ csoporttagunk receptje alapján

Hozzávalók:
Zöldbab
Leves alaplé

Fokhagyma
Liszt
Petrezselyem
Tejföl
Tonhal konzerv
1 db tojás
Pirospaprika
Liszt

Elkészítés:
A zöldbabot felrakjuk főni a leves alaplével, sóval, fokhagymával. Mikor megpuhult a bab felét kiszedjük és botmixerrel turmixoljuk. Majd visszatesszük a babot, liszttel és tejföllel behabarjuk. A tonhal konzervet összekeverjük a tojással, petrezselyemmel, pirospaprikával és annyi liszttel, hogy formázható legyen. Tepsire kanállal kicsi pogácsákat rakunk. 200 fokon egyszer átfordítva pár percig sütjük.

 

Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:

IOS: ITT TÖLTHETED LE

Android: ITT TÖLTHETED LE

Hozzávalók

No data was found

Elkészítés lépései

No data was found

Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lépjetek be a Facebook csoportunkba.

További receptek
kakaó nem csak gyerekeknek

Banános habos forrócsoki

ManóMenü házi mézeskalács fűszerkeverék

Házi mézeskalács fűszerkeverék

Egyszerű ünnepi koszorú

Gyümölcsös koszorú levelestésztából