Zöldalmás áfonyapüré joghurtos túrókrémmel

recept leírása

Számos finom és kipróbált receptet találsz a weboldalon -> ManóMenü/receptek

Hozzávalók

1 zöldalma
10-12 szem áfonya
4 evőkanál túró
2-3 evőkanál natúr joghurt
1-2 babakeksz

Elkészítés lépései

1
A túrót kikeverjük a joghurttal, majd belereszeljük a babakekszet.
2
Az almát megmossuk, meghámozzuk, majd lereszeljük, vagy az áfonyával együtt botmixerrel pürésítjük.
3
A kész túrós krém tetejére halmozzuk az áfonyás almapürét, vagy össze is keverhetjük.
Tipp: A túrókrémbe tehetünk kikapart vanília magokat vagy fahéjat is.

Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lépjetek be a Facebook csoportunkba.

További receptek
őszi gyümölcsökből készült muffin

ALMÁS-KÖRTÉS MINI MUFFIN

mogyoró bevezetése mogyorós banán palacsintával

Mogyorós banánpalacsinta

Gyors zöldségkrémleves