Számos finom és kipróbált receptet találsz a weboldalon -> ManóMenü/receptek
Zöldalmás áfonyapüré joghurtos túrókrémmel
recept leírása
Hozzávalók
1 zöldalma
10-12 szem áfonya
4 evőkanál túró
2-3 evőkanál natúr joghurt
1-2 babakeksz
Elkészítés lépései
1
A túrót kikeverjük a joghurttal, majd belereszeljük a babakekszet.
2
Az almát megmossuk, meghámozzuk, majd lereszeljük, vagy az áfonyával együtt botmixerrel pürésítjük.
3
A kész túrós krém tetejére halmozzuk az áfonyás almapürét, vagy össze is keverhetjük.
Tipp: A túrókrémbe tehetünk kikapart vanília magokat vagy fahéjat is.
Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lépjetek be a Facebook csoportunkba.
További receptek