Zellerkrémleves cipóban

recept leírása

Etl Virág csoporttagunk receptje alapján.

Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:

IOS: ITT TÖLTHETED LE

Android: ITT TÖLTHETED LE

Hozzávalók

1 kisebb fej vöröshagyma
1 közepes zeller
1 közepes burgonya
Csipetnyi szerecsen dió
Só, bors
Főző tejszín
Cipóhoz:
250 g liszt
2 ek zsír olvasztva
Pici só
10 g friss élesztő

Elkészítés lépései

1
A vöröshagymát felvágjuk, megdinszteljük vajon.
2
Hozzáadjuk a felvágott zellert és burgonyát.
3
Felengedjük vízzel, fűszerezzük.
4
Ha megfőtt hozzáadjuk a tejszínt. Végül turmixoljuk.
5
A cipóhoz a hozzávalókat összekeverjük, dagasztjuk.
6
Pihentetjük 40 percet, utána formázzuk.
7
Megkenjük tojás sárgájával. 25 perc alatt készre sütjük.

Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lépjetek be a Facebook csoportunkba.

További receptek

Paella

Farsangi fánk gyerekeknek

Bababarát fánk

Madártej recept

Madártej