Zabpelyhes borsókrém leves

recept leírása

Hozzávalók Kulcsár Kálmánné Rita kedves csoporttagunk receptje alapján

  • 8 dkg zabpehely
  • 50 dkg zöldborsó
  • Ízlés szerint só, bors, fűszerek
  • petrezselyem
  • 2 dl főzőtejszín
  • Babáknak való virsli

1,5 dl vízben feltesszük főni a borsót a fűszerekkel. Hozzátesszük a zabpelyhet, majd ha minden megpuhult botmixerrel pürésítjük. Beleöntjük a tejszínt, és ha szükséges vízzel tudjuk hígítani.

Hozzávalók

No data was found

Elkészítés lépései

No data was found

Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lépjetek be a Facebook csoportunkba.

KategóriaLevesek
Zöldség
További receptek
Sült zöldségfőzelék

Sült zöldségfőzelék

édesburgonyával készült rágnivaló babáknak

Zabos édesburgonyás babarágcsa

brassói recept bababarát verzióban

Baba brassói édesburgonyával