Virslis lecsó borsóval és tarhonyával

recept leírása

Nagyné Horváth Tímea csoporttagunk receptje alapján.

Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:

IOS: ITT TÖLTHETED LE

Android: ITT TÖLTHETED LE

Hozzávalók

Vöröshagyma
Pirospaprika
Fehér paprika
Paradicsom
Virsli
Zöldborsó
Tarhonya

Elkészítés lépései

1
A vöröshagymát megdinszteljük, meghintjük pirospaprikával.
2
Hozzáadjuk a felszeletelt fehér paprikát és paradicsomot.
3
Felöntjük kevés vízzel, csipet só és puhára főzzük.
4
Amikor már kellően puha hozzáadjuk a virslit és a zöldborsót. Főtt tarhonyával tálaljuk.

Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lépjetek be a Facebook csoportunkba.

További receptek
Zabból és édesburgonyából készült baba rágcsálni való

Zabos édesburgonyás babarágcsa

Macis pizza gyerekeknek

chia puding gyümölccsel

Gyümölcsös chia puding