Vaníliás krémtúró

recept leírása

Goldfinger Edina csoporttagunk receptje alapján

Hozzávalók:
2 db tojás sárgája
2 dl tej
5-8 dkg cukor
1 csapott ek vaníliás pudingpor (főzős)
1/2 rúd vanília magjai
Csipet só
25 dkg túró

Elkészítés:
A tojás sárgákat a cukorral habosra keverjük. Hozzáadjuk a pudingport és egy kevés tejet. A maradék tejet felforraljuk a vanília magjaival. Ahogy felforrt, beleöntjük a sűrű masszát, majd addig keverjük, míg jó sűrű pudingot nem kapunk. Ezután hagyjuk kihűlni. A túrót áttörjük, majd hozzáöntjük a kihűlt vaníliás alapot, és botmixerrel teljesen krémesre keverjük. Poharakba, tálakba adagolva lehűtjük.

 

Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:

IOS: ITT TÖLTHETED LE

Android: ITT TÖLTHETED LE

Hozzávalók

No data was found

Elkészítés lépései

No data was found

Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lépjetek be a Facebook csoportunkba.

További receptek

Paella

Farsangi fánk gyerekeknek

Bababarát fánk

Madártej recept

Madártej