TÚRÓS-ALMÁS LEPÉNY

recept leírása

Gergán Adrienn csoporttagunk ajánlása alapján

Hozzávalók:

  • Túró 25 dkg
  • 1 db tojás
  • Búzaliszt 2 evőkanál
  • 2 kisebb alma

 

Elkészítés:

Az almát reszeljük le, majd egy mély edényben keverjük össze a túróval, a tojással, a liszttel. A tepsit béleljük ki sütőpapírral. A masszából formázzunk apró lepényeket és tegyük a tepsibe.Előmelegített sütőben 180 fokon 10-15 perc alatt készre sütjük.

Tipp:

Fahéjas cukorral tálalhatjuk.

Hozzávalók

No data was found

Elkészítés lépései

No data was found

Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lépjetek be a Facebook csoportunkba.

További receptek

Paella

Farsangi fánk gyerekeknek

Bababarát fánk

Madártej recept

Madártej