Tonhal fasírt pestos bulgurral, balzsamecetes salátával

recept leírása

Zahorecz Gabriella csoporttagunk receptje alapján.

Számos finom és kipróbált receptet találsz a weboldalon -> ManóMenü/receptek

Nézz szét webshopunkban is -> www.shop.manomenu.hu

Hozzávalók

2 db olajos tonhalkonzerv
2 újhagyma
Só, bors
2 tojás
6 ek zabpehely
Petrezselyemzöld
Olaj a sütéshez
Köret:
1 bögre bulgur
3-4 ek pesto

Elkészítés lépései

1
A tonhal konzervet lecsepegtetjük az olajtól.
2
A hagymát és a petrezselyem zöldet apróra vágjuk.
3
Minden hozzávalót a halhoz adunk, jól összekeverjük, hogy könnyen formázható legyen.
4
Forró olajban mindkét oldalát megsütjük.
5
Egy bögre bulgurt olajon megpirítunk, felöntjük másfél bögre forró vízzel, megsózzuk.
6
Amikor már kicsit beszívta a vizet, belekeverünk 3-4 ek pestot, majd hagyjuk megpuhulni.

Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lépjetek be a Facebook csoportunkba.

További receptek
Zabból és édesburgonyából készült baba rágcsálni való

Zabos édesburgonyás babarágcsa

Macis pizza gyerekeknek

chia puding gyümölccsel

Gyümölcsös chia puding