Tárkonyos sertésragu

recept leírása

Tarjányi Eszter csoporttagunk receptje alapján

Hozzávalók:
½ kg sertéscomb
½ fej vöröshagyma
2 db sárgarépa
Tárkony

Bors
Borsó
2 ek tejföl
1 ek liszt
Kagylótészta
Olaj

Elkészítés:
A sertéscombot kis darabokra vágjuk. Olajon megdinszteljük a felkockázott vöröshagymát, hozzáadjuk a felszeletelt sárgarépát. Fűszerezzük, végül hozzáadjuk a feldarabolt sertéscombot. Puhára főzzük a húst, ha már majdnem kész belerakjuk a borsót. Mielőtt levennénk a tűzről tejfölös habarással sűrítjük. Kagylótésztával tálaljuk.

 

Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:

IOS: ITT TÖLTHETED LE

Android: ITT TÖLTHETED LE

 

Hozzávalók

No data was found

Elkészítés lépései

No data was found

Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lépjetek be a Facebook csoportunkba.

További receptek
parajos palacsinta nem csak gyerekeknek

Spenótos palacsinta

epres banános muffin gyerekeknek

Epres banános muffin

Ebéd ötlet 9 hónapos kortól adható: halas-zöldségkrémes hajdina

Halas zöldségkrémes hajdina – 9 hónapos kortól