Tárkonyos raguleves

recept leírása

Páldi Nikolett‎ csoporttagunk receptje alapján

Hozzávalók:
Póréhagyma
Vaj
30 dkg karaj

Bors
Szerecsendió
Petrezselyem
Tárkony
Fokhagyma
Burgonya
Karalábé
Sárgarépa
Borsó
Tejszín
Liszt
Frissen facsart citromlé

Elkészítés:
A póréhagymát vajon megdinszteljük, hozzáadjuk a kockázott karajt. Felengedjük vízzel, majd fűszerezzük. Hozzáadjuk a már feldarabolt zöldségeket. Amikor már minden megpuhult, hozzáadjuk a lisztből és tejszínből készült habarást. Végül pár csepp frissen facsart citromlé.

 

Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:

IOS: ITT TÖLTHETED LE

Android: ITT TÖLTHETED LE

 

Hozzávalók

No data was found

Elkészítés lépései

No data was found

Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lépjetek be a Facebook csoportunkba.

További receptek
Sült zöldségfőzelék

Sült zöldségfőzelék

édesburgonyával készült rágnivaló babáknak

Zabos édesburgonyás babarágcsa

brassói recept bababarát verzióban

Baba brassói édesburgonyával