Páldi Nikolett csoporttagunk receptje alapján
Hozzávalók:
20 dkg lencse
Só
Pirospaprika
Vegeta
Petrezselyem
Hagyma
Fokhagyma
Szezámmag
1 tojás
Zsemlemorzsa
Rizstej
Tejföl
Kicsi mustár
Elkészítés:
A lencsét teljesen szétfőzzük, ha megfőtt krumpli nyomóval szétnyomjuk pépesre, a felesleges levet kiöntjük. Hozzáadjuk a fűszereket, aprított hagymát, fokhagymát, szezámmagot, tojást és annyi zsemlemorzsát, hogy formálható legyen. Kicsit állni hagyjuk, majd kisütjük. A főzeléket rizstejes tejföllel behabarjuk, rakunk bele pici mustárt is.
Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:
IOS: ITT TÖLTHETED LE
Android: ITT TÖLTHETED LE