Spenótos tészta tejszínes laskagomba raguval és lazaccal

recept leírása

Gál-Balogh Kitti csoporttagunk receptje alapján.

Számos finom és kipróbált receptet találsz a weboldalon -> ManóMenü/receptek

Hozzávalók

1 db friss lazacfilé (25-30 dkg)
125 gr friss bébispenót
1 csokor laskagomba (kb 15 dkg)
200 ml tejszín
2 gerezd fokhagyma
350 gr tészta

Elkészítés lépései

1
A laskagombát csíkokra vágjuk, majd wokban olívaolajon fokhagymával megpirítjuk. Közben sóval, borssal fűszerezzük.
2
Ha már majdnem készen van, hozzáadjuk a spenót, s végül a tejszínt.
3
Leturmixoljuk a ragut és a kifőtt tésztára öntjük.
4
A lazacot megmossuk, egy grillserpenyőben vajon megsütjük. Közben sóval, borssal és citrom levével ízesítjük.

Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lépjetek be a Facebook csoportunkba.

További receptek
Zabból és édesburgonyából készült baba rágcsálni való

Zabos édesburgonyás babarágcsa

Macis pizza gyerekeknek

chia puding gyümölccsel

Gyümölcsös chia puding