SPENÓTOS SPAGETTI

recept leírása

Mayer Erika csoporttagunk ajánlása alapján

Hozzávalók:

  • 100 g spenót
  • 10 g liszt
  • 30 ml főzőtejszín
  • 30 g sajt ( bármilyen sajt jó)
  • tészta
  • só ( ízlés szerint)
  • fokhagyma
  • olaj

Elkészítés:

A felolvasztott spenót pürét feltesszük főni és egy kis sóval és zúzott foghagymával ízesítjük. A tejszínt elkeverjük a liszttel , majd hozzáöntjük a spenóthoz és tovább főzzük míg picit besűrűsödik. A tésztát kifőzzük, majd összekeverjük a spenóttal. Egy hőálló tálba halmozzuk a tetejét megszórjuk reszelt sajttal majd előmelegített sütőben pirulásig sütjük.

Hozzávalók

No data was found

Elkészítés lépései

No data was found

Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lépjetek be a Facebook csoportunkba.

További receptek
Sült zöldségfőzelék

Sült zöldségfőzelék

édesburgonyával készült rágnivaló babáknak

Zabos édesburgonyás babarágcsa

brassói recept bababarát verzióban

Baba brassói édesburgonyával