Spenótos-halas tészta

recept leírása

Papp-Szomolai Boglárka csoporttagunk receptje alapján

Hozzávalók:
250 gr friss spenót
1 nagy gerezd fokhagyma
2×80 grammos tonhal konzerv lecsepegtetve
1 kis pohár natúr joghurt
2 ek zabliszt
fél zacskó durumtészta
reszelt sajt
3 dl víz

Elkészítés:
A spenótot pici olajon megfonnyasztjuk, hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát, a vizet és 10 percig főzzük. Botmixerrel átdolgozzuk. A joghurtból és a zablisztből habarást készítünk. A spenóthoz hozzáöntjük a habarást és a tonhalat. 5 percig főzzük. A tésztát megfőzzük, ráöntjük a spenótos tonhalat. Reszelt sajttal tálaljuk.

 

Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:

IOS: ITT TÖLTHETED LE

Android: ITT TÖLTHETED LE

Hozzávalók

No data was found

Elkészítés lépései

No data was found

Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lépjetek be a Facebook csoportunkba.

További receptek
10 hónapos kortól adható gyümölcsös süti

Barackos fügés galette

smoothie nyári gyümölcsökből

Gyümölcsös smoothie

gyümölcsös finomság

Gyümölcs roll