Papp-Szomolai Boglárka csoporttagunk receptje alapján
Hozzávalók:
250 gr friss spenót
1 nagy gerezd fokhagyma
2×80 grammos tonhal konzerv lecsepegtetve
1 kis pohár natúr joghurt
2 ek zabliszt
fél zacskó durumtészta
reszelt sajt
3 dl víz
Elkészítés:
A spenótot pici olajon megfonnyasztjuk, hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát, a vizet és 10 percig főzzük. Botmixerrel átdolgozzuk. A joghurtból és a zablisztből habarást készítünk. A spenóthoz hozzáöntjük a habarást és a tonhalat. 5 percig főzzük. A tésztát megfőzzük, ráöntjük a spenótos tonhalat. Reszelt sajttal tálaljuk.
Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:
IOS: ITT TÖLTHETED LE
Android: ITT TÖLTHETED LE