Spenótos burgonyapüré halrudacskával

recept leírása

Győrfi-Kaplanyi Edina csoporttagunk receptje alapján

Hozzávalók:
Spenót
Tejszín
Burgonya
Hal rudacska

Elkészítés:
A spenótot felolvasztjuk, hozzáadjuk a sós vízben megfőtt burgonyát. Végül kevés tejszínnel turmixoljuk. Sült halrudacskával tálaljuk.

 

Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:

IOS: ITT TÖLTHETED LE

Android: ITT TÖLTHETED LE

Hozzávalók

No data was found

Elkészítés lépései

No data was found

Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lépjetek be a Facebook csoportunkba.

További receptek

Sütőtökös keksz / 9-10 hónapos kortól

finom sütőtök krémleves

Sütőtök krémleves

őszi gyümölcsökből készült muffin

ALMÁS-KÖRTÉS MINI MUFFIN