Spenót édesburgonyával és tonhallal

recept leírása

Kozma-Juhász Brigitta csoporttagunk receptje alapján

Hozzávalók:
40 g spenót
1 tk olíva olaj
¼ gerezd fokhagyma
50 g burgonya

1 ek natúr görög joghurt
50 g édesburgonya
20 g rio mare olíva olajos tonhal

Elkészítés:
Az olíva olajon megfonnyasztjuk a spenótot, folyamatos kevergetés mellett, mikor összeesett, belevágjuk a fokhagymát. Hozzáadjuk a felvágott burgonyát, csipet sót és felengedjük annyi vízzel, hogy ellepje. Kis lángon addig főzzük, amíg a burgonya megpuhul. Végül egy szitán leszűrjük a spenótos burgonyát, majd így lé nélkül beletesszük a turmixgépbe. Hozzáadjuk a natúr görög joghurtot és összeturmixoljuk. Az édesburgonyát megpároljuk, majd villával összetörjük. A spenót pürénkre rakjuk. A Rio mare olívaolajos tonhalat szitán átpaszirozzuk, így nem lesz szálas és ezt is a pürénk tetejére rakjuk.

 

Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:

IOS: ITT TÖLTHETED LE

Android: ITT TÖLTHETED LE

Hozzávalók

No data was found

Elkészítés lépései

No data was found

Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lépjetek be a Facebook csoportunkba.

További receptek
Kalács babáknak Húsvétra

Húsvéti kalácskenyér

Vöröslencsés krémleves

Húsvéti mézeskalács