Czimondorné Cserép Hajnalka csoporttagunk ajánlása alapján
Hozzávalók:
- 1 db cukkini
- vöröshagyma
- olíva olaj
- 1 csipetnyi fűszerpaprika
- víz
- csirkemell
- sárgarépa
- rizs
- fűszerek ízlés szerint ( só, kapor, petrezselyem..)
- sajt
Elkèszïtès:
Hagymát megpirítjuk kevès olívaolajon hozzáadunk egy csipetnyi fűszerpaprikát. Kevès vízzel felengedjük,beletesszük az apróra vágott csirkemellet ès a sárgarèpát is, majd fűszerezzük ízlés szerint.Ezután beleszórunk egy kevés rizst és ezzel együtt készre főzzük a ragut.
A cukkinik magját kiszedjük, enyhèn sózzuk, majd beletöltjük az elkészült ragut. Alufólia alatt sütjük a cukkini puhulásáig, majd sajtot szórunk rá ès vissza tesszük még egy kicsit a sütőbe hogy megpirítsuk a rászórt sajtot.