Sajtos rúd

recept leírása

Győrfi-Kaplanyi Edina csoporttagunk receptje alapján

Hozzávalók:

  • 30 dkg liszt
  • 25 dkg vaj
  • 2 teáskanál só
  • 1,5 dl tejföl
  • 1 db tojás a tetejére
  • 5 dkg sajt (reszelt)

    Elkészítés: A lisztet összegyúrjuk a vajjal, sóval és a tejföllel, kinyújtjuk ujjnyi vastagra, majd a tetejét lekenjük a tojással, és végül megszórjuk a reszelt sajttal. Hosszúkás rudakra vágjuk, előmelegített ütőben 200 °C, hőlégkeveréssel arany színűre sütjük!

Hozzávalók

No data was found

Elkészítés lépései

No data was found

Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lépjetek be a Facebook csoportunkba.

További receptek

Paella

Farsangi fánk gyerekeknek

Bababarát fánk

Madártej recept

Madártej