Boda-Koller Viktória csoporttagunk receptje alapján. Számos finom és kipróbált receptet találsz a weboldalon -> ManóMenü/receptek
Ricottás napraforgó leveles tésztából
recept leírása
Hozzávalók
35 dkg spenót
25 dkg ricotta
10 dkg reszelt parmezán sajt
1 tojás
1 evőkanál zsemle morzsa
Só és bors ízlés szerint
1 csomag leveles tészta
Elkészítés lépései
1
A spenótot kb 10 percig rotyogtatjuk, majd kihűtjük.
2
Belekeverjük az összes hozzávalót.
3
A leveles tésztát ketté vágjuk és két kört formázunk belőle.
3
Az egyik közepére teszünk egy halmot a töltelékből, majd köré egy karikában is.
4
Ráfektetjük a másik leveles tésztát.
5
A középső halom fölé helyezünk egy poharat és kicsit lenyomjuk, de ne szakadjon át a tészta.
6
A pohárig kis bemetszéseket készítünk és elforgatjuk a szeleteket.
7
Tetejét megkenjük tojással és 180 fokon 30 percig sütjük.
Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lépjetek be a Facebook csoportunkba.
További receptek