RÉPÁS-CUKKINIS MUFFIN

recept leírása

Szép Zsuzsanna csoporttagunk ajánlása alapján

Hozzávalók:

  • 2 közepes méretű sárgarépa
  • 1 kisebb alma
  • 1 kisebb cukkini
  • 1 kisebb érett banán
  • 150 g zabpehely
  • 150 g tönköly búzaliszt (en sima búzaliszt es teljes kiőrlésű tönköly liszt keveréket használtam)
  • 1 es 1/2 tk sütőpor (foszfátmentes)
  • 1 tk fahéj
  • 100 g barna nádcukor
  • csipet só
  • 60 ml olaj (repceolajat használtam)
  • 120 ml tej / zabtej / mandulatej

 

Elkészítés:

A sárgarépát, a cukkinit és az almát megpucoljuk, majd kis lyukú reszelőn lereszeljük. A banánt villával összetörjük és hozzáadjuk a cukkinis keverékhez.
Összekeverjük a száraz hozzávalókat. Ezeket összekeverjük a zöldség – gyümölcs keverékkel, majd hozzáadjuk az olajat és a tejet is.
A tésztát muffin formába töltjük és 180 fokos előmelegített sütőben 35-40 perc alatt készre sütjük.

Hozzávalók

No data was found

Elkészítés lépései

No data was found

Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lépjetek be a Facebook csoportunkba.

További receptek
Sült zöldségfőzelék

Sült zöldségfőzelék

édesburgonyával készült rágnivaló babáknak

Zabos édesburgonyás babarágcsa

brassói recept bababarát verzióban

Baba brassói édesburgonyával