Répa főzelék halrudacskával

recept leírása

Horváth Mónika csoporttagunk receptje alapján

Hozzávalók:
2 db sárgarépa
Pici olaj
1 kanál liszt
2 dl víz
2 dl tej
Csipet só
Csipet cukor
Halrudacska

Elkészítés:
A répát lereszeljük pici olajon, vízzel megpároljuk. Levesszük a tűzről liszttel elkavarjuk és felöntjük 2 dl vízzel és 2 dl tejjel. Visszarakjuk a tűzre és felforraljuk, sózzuk, cukrozzuk. Sült halrudacskával tálaljuk.

 

Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:

IOS: ITT TÖLTHETED LE

Android: ITT TÖLTHETED LE

Hozzávalók

No data was found

Elkészítés lépései

No data was found

Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lépjetek be a Facebook csoportunkba.

További receptek
Zabból és édesburgonyából készült baba rágcsálni való

Zabos édesburgonyás babarágcsa

Macis pizza gyerekeknek

chia puding gyümölccsel

Gyümölcsös chia puding