RÁNTOTT TEJBEGRÍZ

recept leírása

Fekete Margaréta csoporttagunk ajánlása alapján

Hozzávalók:

  • tej
  • búzadara

Rántáshoz:

  • tojás
  • liszt
  • prézli
  • dió

 

Elkészítés:

Sűrűre főzzük a  tejbegrízt, majd olyan tálba öntjük amibe kb 1-1,5 ujjnyi lesz a gríz. Hagyjuk kihűlni aztán felkockázzuk és bepanírozzuk. A zsemlemorzsához keverhetünk darált diót is . Serpenyőben kisütjük és fahéjas porcukorral tálaljuk.

Hozzávalók

No data was found

Elkészítés lépései

No data was found

Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lépjetek be a Facebook csoportunkba.

További receptek
1 éves kortól adható püré

Karalábé és édesburgonya püré

Paella

Farsangi fánk gyerekeknek

Bababarát fánk