Pupusas tészta

recept leírása

Kiss Katalin csoporttagunk receptje alapján

Hozzávalók:
30 dkg liszt
120 ml víz
50 ml olaj
1 csapott kk só
Sütőpor
½ fej lilahagyma
1 gerezd fokhagyma
Sonka
Reszelt sajt
2 ek tejföl
Bors
1 db paprika

Elkészítés:
A lisztet, vizet, sót, olajat és a sütőport összekeverjük, tésztát készítünk belőle. A tésztát 6 egyforma darabra vágjuk és egyenként vékony kör vagy ovális alakúra nyújtjuk. A töltelékhez a lila hagymát, sonkát, fokhagymát, reszelt sajtot, paprikát, tejfölt, sót,borsot összekeverjük. Kb 1 púpos evőkanál tölteléket teszünk bele és kicsit vizezett kézzel alaposan összecsipegetjük. A két végét lenyomkodjuk, nehogy kijöjjön a töltelék. Finoman lelapítjuk a kész darabokat. Teflonban olaj nélkül kb. oldalanként 3-4 perc lassú tűznél átsütjük.

 

Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:

IOS: ITT TÖLTHETED LE

Android: ITT TÖLTHETED LE

Hozzávalók

No data was found

Elkészítés lépései

No data was found

Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lépjetek be a Facebook csoportunkba.

További receptek
Sült zöldségfőzelék

Sült zöldségfőzelék

édesburgonyával készült rágnivaló babáknak

Zabos édesburgonyás babarágcsa

brassói recept bababarát verzióban

Baba brassói édesburgonyával