Csibrik Orsolya csoporttagunk receptje alapján
Hozzávalók:
2 jégkockányi paradicsom
1 kisebb szál sárgarépa
1 kisebb karfiolrózsa
2 jégkockányi bélszín
15 g trapista sajt
6 g vaj
1 csipet bazsalikom
1 db babérlevél
2 db egész bors
Elkészítés:
A húst puhára főzzük a babérlevéllel és a borssal fedő alatt. A sárgarépát megpucoljuk, majd a karfiollal együtt a már főzésben lévő húshoz adjuk. Megolvasztjuk a vajat, hozzáadjuk a paradicsompürét, bazsalikomot, és a reszelt trapistasajtot. Amikor egy semleges masszát kapunk félrehúzzuk a tűzről. A húst, répát, karfiolt leturmixoljuk egy kis főzőlével, majd hozzáadjuk a paradicsomszószt is.
Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:
IOS: ITT TÖLTHETED LE
Android: ITT TÖLTHETED LE