Mogyorókrémes szaloncukor

recept leírása

Berta Gréta csoporttagunk receptje alapján.

Számos finom és kipróbált receptet találsz a weboldalon -> ManóMenü/receptek

Hozzávalók

20 dkg őrölt török mogyoró
10 dkg porcukor vagy (méz)
1 dl kókusztejszìn
2 tábla étcsoki

Elkészítés lépései

1
A mogyorót kicsit megpirítjuk, a héját melegen ledörzsöljük, miután kihűlt kávédarálóban ledaráljuk.
2
Beleöntjük a késes aprítóba, leaprítjuk majd hozzátesszük a mézet és a kókusztejszínt (mindkettőt langyosan) és habosra keverjük.
3
Közben a csokit felolvasztjuk, hozzá keverjük. Hűtőben 3 órát pihentetjük. Formázzuk, és darált kekszes mogyoróba forgatjuk.

Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lépjetek be a Facebook csoportunkba.

További receptek
Babacsinta rénszarvas mintás

Rénszarvas alakú babacsinta

Meleg tejben olvasztott csoki

MANÓMENÜ „KAKAÓ”

ManóMenü házi mézeskalács fűszerkeverék

Házi mézeskalács fűszerkeverék