Málnás pohárkrém

recept leírása

Kiss Katalin csoporttagunk receptje alapján.

Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:

IOS: ITT TÖLTHETED LE, Android: ITT TÖLTHETED LE

Számos finom és kipróbált receptet találsz a weboldalon -> ManóMenü/receptek

Hozzávalók

250 g mascarpone
2 dl tejszín
Ízlés szerint cukor/nádcukor/ki mit használ ( kb 50g)
A málnaszószhoz:
Pici fahéj
2 ek étkezési keményítő
Kevés víz
Nádcukor - elhagyható, ( kb 3 ek)
kb 300 g málna

Elkészítés lépései

1
A málnát pici vízzel feltesszük főni, fagyosan.
3
Mikor a szemek már elkezdenek szétesni már jó is.
4
Hozzáadjuk a nádcukrot és a fahéjat.
5
Leszűrhetjük a magok miatt, de ez opcionális.
6
Kevés vízhez hozzákeverjük a keményítőt és elkeverjük, majd hozzáadjuk a málnához. Hagyjuk kihűlni.
7
A mascarponét cukorral habosra keverjük, majd a habbá vert tejszínnel lazítjuk.
8
Ízlés szerint kehelybe, pohárba lehűtve szervírozzuk.

Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lépjetek be a Facebook csoportunkba.

További receptek

Paella

Farsangi fánk gyerekeknek

Bababarát fánk

Madártej recept

Madártej