MÁJAS-ÉDESBURGONYÁS-ALMÁS PÜRÉ

recept leírása

Csibrik Orsolya csoporttagunk ajánlása alapján

Hozzávalók:

  • Fél csirkemáj
  • Fél édesburgonya
  • Fél alma (édes)
  • Pici vöröshagyma
  • Olívaolaj

Elkészítés:

Az édesburgonyát és almát megpucoljuk, majd kevés vízben (éppen ellepte)megfőzzük. Közben a hagymát és a csirkemájat felkockázzuk és pár percig pirítjuk egy evőkanál olajon. Végül a májat (hagyma nélkül), az édesburgonyát és az almát turmixoljuk.

Hozzávalók

No data was found

Elkészítés lépései

No data was found

Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lépjetek be a Facebook csoportunkba.

További receptek

Paella

Farsangi fánk gyerekeknek

Bababarát fánk

Madártej recept

Madártej