MÁJAS-ÉDESBURGONYÁS-ALMÁS PÜRÉ

recept leírása

Csibrik Orsolya csoporttagunk ajánlása alapján

Hozzávalók

Fél csirkemáj
Fél édesburgonya
Fél alma (édes)
Pici vöröshagyma
Olívaolaj

Elkészítés lépései

1
Az édesburgonyát és almát megpucoljuk, majd kevés vízben (éppen ellepte)megfőzzük.
2
Közben a hagymát és a csirkemájat felkockázzuk és pár percig pirítjuk egy evőkanál olajon.
3
Végül a májat (hagyma nélkül), az édesburgonyát és az almát turmixoljuk.

Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lépjetek be a Facebook csoportunkba.

További receptek

Medvehagymás cukkinikrém

Vöröslencsés krémleves

Töltött répás finomság