Fodorné-Besenyei Dalma csoporttagunk ajánlása alapján
Hozzávalók:
- 1 bögre liszt (nálam fehér tönkölyliszt)
- 0,5 bögre finom szemcsés zab
- 0,5 bögre kókuszreszelék
- 1 cs.vaníliás cukor (elhagyható)
- 3 ek olaj (nálam kókuszolaj )
- + hideg víz
Hozzávalók:
A keksz hozzávalóit összekeverjük annyi vízzel, hogy gyúrható tésztát kapjunk.
Fél centi vastagságúra kinyújtjuk a tésztát és 200 fokon alsó felső sütés 15-20 perc alatt készre sütjük. A lényeg hogy az alja piruljon és akkor már jó lesz.
Tipp :
A kókuszreszelék helyett lehet zabpelyhet, reszelt almát rakni (almánál az arány legyen 3/4 zabpehely és negyed csésze reszelt alma)