Kelkáposzta főzelék

recept leírása

Doktor Boglárka csoporttagunk receptje alapján

Hozzávalók:
½ fej vöröshagyma
Kelkáposzta
Olívaolaj

Bors
3 gerezd fokhagyma
Kevés ételízesítő
Őrölt kömény
Majoranna
1 db burgonya
Pirospaprika
Liszt

Elkészítés:
Kevés olajon megpároljuk a vöröshagymát, hozzáadjuk a felcsíkozott kelkáposztát. Felengedjük annyi vízzel, hogy ellepje. Sózzuk, borsozzuk. Hozzáadjuk a fűszereket, fokhagymát, őrölt köményt, majorannát, ételízesítőt. Mikor már a kelkáposzta félig megfőtt, hozzáadjuk a felkockázott burgonyát. Mikor már minden készre főtt vékony pirospaprikás rántással sűrítjük.

 

Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:

IOS: ITT TÖLTHETED LE

Android: ITT TÖLTHETED LE

Hozzávalók

No data was found

Elkészítés lépései

No data was found

Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lépjetek be a Facebook csoportunkba.

További receptek
Sült zöldségfőzelék

Sült zöldségfőzelék

édesburgonyával készült rágnivaló babáknak

Zabos édesburgonyás babarágcsa

brassói recept bababarát verzióban

Baba brassói édesburgonyával