Kapros zöldbab főzelék halrudacskával

recept leírása

Ockenfusz-Pék Eszter csoporttagunk receptje alapján.

Facebook csoportunkhoz itt tudsz csatlakozni -> ManóMenü | Facebook

Számos finom és kipróbált receptet találsz a weboldalon -> ManóMenü/receptek

Hozzávalók

½ cs fagyasztott zöldbab
Borsikafű
Őrölt babérlevél
Kapor
1 ek búzaliszt
1 ek zabpehelyliszt
2-3 ek tejföl

Elkészítés lépései

1
A zöldbabot olajon megpároljuk, közben fűszerezzük.
2
Hozzáadjuk a búzalisztet és a zabpehelylisztet.
3
Felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje és puhára főzzük.
4
Amikor már megpuhult hozzáadjuk a tejfölt és még pár percig főzzük.

Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lépjetek be a Facebook csoportunkba.

További receptek
Farsangi fánk gyerekeknek

Bababarát fánk

Paradicsomleves gyerekeknek ManóMenü

11. hónaptól adható – paradicsomleves

Édesburgonyás pogácsa