Káposztás tócsni mascarponés mártogatóssal

recept leírása

Forgo Kriszti csoporttagunk receptje alapján.

Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:

IOS: ITT TÖLTHETED LE

Android: ITT TÖLTHETED LE

Hozzávalók

Tócsnihoz:
1 db burgonya
1 kisebb fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
¼ fel káposzta
2 db tojás
Liszt
Olaj
Mártogatóshoz
250 g mascarpone
4 ek víz
1 gerezd fokhagyma
Kapor
Petrezselyem

Elkészítés lépései

1
A burgonyát lereszeljük, kinyomkodjuk.
2
A hagymát, fokhagymát és a káposztát aprítóban feldaraboljuk.
3
Hozzáadjuk a reszelt burgonyát, kicsit megsózzuk majd kinyomkodjuk.
4
Beletesszük a tojást és annyi lisztet amennyit felvesz.
5
Forró olajban kisütjük.
6
A mártogatós szószhoz a mascarponéhoz hozzáadjuk a vizet, fokhagymát, kaprot és a petrezselymet. Jól kikeverjük és a tócsnihoz tálaljuk.

Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lépjetek be a Facebook csoportunkba.

További receptek
őszi gyümölcsökből készült muffin

ALMÁS-KÖRTÉS MINI MUFFIN

mogyoró bevezetése mogyorós banán palacsintával

Mogyorós banánpalacsinta

Gyors zöldségkrémleves