Kapor leves

recept leírása

Kondász Erdődi Leona csoporttagunk receptje alapján

Hozzávalók:
5 dkg vaj
2 ek liszt
Kapor
Ételízesítő
1 db tojás
Liszt
Levesgyöngy

Elkészítés:
A vajból és a lisztből rántást készítünk, belerakjuk az apróra vágott kaprot, így pirítjuk egy kicsit és felengedjük vízzel. Ételízesítővel fűszerezzük. Amíg felforr, tojásból, lisztből és apróra vágott kaporból galuskát készítünk amit beleszaggatunk a levesbe. Levesgyönggyel tálaljuk.

 

Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:

IOS: ITT TÖLTHETED LE

Android: ITT TÖLTHETED LE

Hozzávalók

No data was found

Elkészítés lépései

No data was found

Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lépjetek be a Facebook csoportunkba.

További receptek

Paella

Farsangi fánk gyerekeknek

Bababarát fánk

Madártej recept

Madártej