Joghurtos Zabpehely házi lekvárral / Baba és mama adag 9-10 hó

recept leírása

Számos finom és kipróbált receptet találsz a weboldalon -> ManóMenü/receptek

Nézz szét webshopunkban is -> www.shop.manomenu.hu

Hozzávalók

1 bögre víz
5-6 evőkanál zabpehely
1 kis poharas bio natúr joghurt
1 csipet fahéj
ízlés szerint 2-3 evőkanál házi lekvár

Elkészítés lépései

1
A vizet felforraljuk, majd hozzáadjuk a zabpelyhet és a fahéjat.
2
Ha megpuhult és kicsit kihűlt, hozzákeverjük a joghurtot.
3
Kis tálkába adagoljuk és a tetejére finom házilekvárt teszünk.

Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lépjetek be a Facebook csoportunkba.

További receptek
Kalács babáknak Húsvétra

Húsvéti kalácskenyér

Vöröslencsés krémleves

Húsvéti mézeskalács