Házikenyér I.

recept leírása

Hozzávalók  S.Dóra csoporttagunk receptje alapján

554 gr liszt (tetszés szerinti fajta),

446 gr víz,

1 evőkanál olivaolaj,

1,5 teáskanál só,

1 teáskanál szárított élesztő.

Össze kell keverni a hozzávalókat, melynek állaga olyan lesz mint a nokedli tészta. 8-10 óra pihentetés után, / meleg helyiség esetén 3-4 óra/ előmelegített 250 fokos sütőben kivajazott jénaiban lefedve 45-50 perc alatt készre sütjük. Lehet ízesíteni sajttal, magvakkal, szárított paradicsommal stb.

Hozzávalók

No data was found

Elkészítés lépései

No data was found

Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lépjetek be a Facebook csoportunkba.

További receptek
Kalács babáknak Húsvétra

Húsvéti kalácskenyér

Vöröslencsés krémleves

Húsvéti mézeskalács