Házi kenyér

recept leírása

Mayer Erika csoporttagunk receptje alapján

Hozzávalók:
½ kg liszt
1 cs instant élesztő
½ ek só
Kis cukor
3 ½ dl tej

Elkészítés:
A tejet meglangyosítjuk, hozzáadjuk a többi hozzávalót. Dagasztjuk, kelesztjük, majd kivajazott, kilisztezett üveg tálba téve ollóval bevagdossuk. Vízzel megpermetezzük. 180 fokon fél óra alatt készre sütjük. A sütőbe aljába egy edényt teszünk kevés vízzel.

 

Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:

IOS: ITT TÖLTHETED LE

Android: ITT TÖLTHETED LE

 

Hozzávalók

No data was found

Elkészítés lépései

No data was found

Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lépjetek be a Facebook csoportunkba.

További receptek
Kalács babáknak Húsvétra

Húsvéti kalácskenyér

Vöröslencsés krémleves

Húsvéti mézeskalács