Halpástétom / 8-9 hó/

recept leírása

Hozzávalók:

2 szelet édesvízi hal

1 kisebb fej hagyma

1 paradicsom

kevés kapor

2 levél bazsalikom

2 evőkanál vaj, vagy natúr E mentes vajkrém

 

Elkészítés: A halat, hagymát, kaprot, bazsalikomot, meghámozott kimagozott paradicsomot sütőzacskóban megsütjük. Ha elkészült, szálka-mentesítjük, pépesítjük, majd ha kihűlt hozzákeverjük a vajat, vagy vajkrémet. Hűtőben légmentesen lezárva, 2 napig eltartható. Friss kenyérrel kínáljuk.

Hozzávalók

No data was found

Elkészítés lépései

No data was found

Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lépjetek be a Facebook csoportunkba.

További receptek
Sült zöldségfőzelék

Sült zöldségfőzelék

édesburgonyával készült rágnivaló babáknak

Zabos édesburgonyás babarágcsa

brassói recept bababarát verzióban

Baba brassói édesburgonyával