Gergán Adrienn csoporttagunk ajánlása alapján
Hozzávalók:
Piskótához:
- 3 tojás
- 3 evőkanál víz
- 6 evőkanál cukor
- 6 evőkanál liszt
- sütőpor
- citrom leve+héja
Gesztenyemasszához:
- gesztenye
- rum aroma
Pudinghoz:
- 2 csomag vaníliás puding
- 6 dl tej
- 3 ek cukor
- 5 dkg margarin
- 3 ek cukor
Díszítéshez:
- hullala tejszín
Elkészítés:
A piskóta hozzávalóiból egy egyszerű piskóta tésztát sütünk. A gesztenye masszához adjunk egy kis rumaromát.( ízlés szerint édesíthetjük is) Ezután készítsük el a pudingot, majd hagyjuk kihűlni. Miután kihűlt a gesztenyéhez teszünk 3-4 kanállal, így jól kenhető masszát kapunk.
5 dkg margarint 3 kanál cukorral kikeverünk és hozzáadjuk a maradék kihűlt pudinghoz. Tetejére hullala tejszínhabot készítünk.