GESZTENYÉS-CSIRKÉS PÜRÉ ALMÁVAL ÉS BURGONYÁVAL BOLONDÍTVA

recept leírása

Nagyné Beer Szabina csoporttagunk ajánlása alapján

Hozzávalók:

  • 1 kis alma
  • 1 közepes krumpli
  • 6 szem gesztenye
  • Csipet só

 

Elkészítés:

A hozzávalókat készre főzzük , majd turmixoljuk. Ízlés és kor alapján a (párolt/sült) húst turmixolva és egyben a püré mellé is kínálhatjuk.

Tipp:

Ételízesítő is használható ( lehet kapni só és ízfokozó nélkülit is) de akár ezt is elhagyhatjuk és helyette pár kocka répa-zöldséggel és petrezselyemmel helyettesíthető.
Mellé vagy bele turmixolva sült/párolt csirkemell

Hozzávalók

No data was found

Elkészítés lépései

No data was found

Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lépjetek be a Facebook csoportunkba.

További receptek
1 éves kortól adható püré

Karalábé és édesburgonya püré

Paella

Farsangi fánk gyerekeknek

Bababarát fánk