Frankfurti leves kelbimbóból

recept leírása

Kovács Bernadett csoporttagunk receptje alapján

Hozzávalók:
Kelbimbó
Ételízesítő
Burgonya
Őröltkömény
Hagyma
Liszt
Pirospaprika
Tejföl

Elkészítés:
A kelbimbót ételízesítős vízben megfőzzük. Felkockázzuk a burgonyát és hozzáadjuk a már forrásban lévő kelbimbóhoz. Köménymaggal fűszerezzük, majd mikor megfőttek a zöldségeink hagymás, lisztes, pirospaprikás rántást adunk hozzá. A végén egy kis tejföllel ízesítjük.

Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:

IOS: ITT TÖLTHETED LE

Android: ITT TÖLTHETED LE

 

Hozzávalók

No data was found

Elkészítés lépései

No data was found

Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lépjetek be a Facebook csoportunkba.

További receptek

Paella

Farsangi fánk gyerekeknek

Bababarát fánk

Madártej recept

Madártej