Epres-banános krémtúró csöröge fánkkal

recept leírása

Szántó Márta csoporttagunk receptje alapján

Hozzávalók:
½ kg liszt
10 dkg vaj
6 tojás sárgája
300 ml görög joghurt
1 ek cukor
Csipet só
Olaj a sütéshez
Banán
Eper
Túró

Elkészítés:
A tojás sárgákat egy mélyebb tálba ütjük, és szórunk rá egy csipet sót. Beleszórjuk a lisztet, cukrot, hozzáöntjük a görög joghurtot. 10 perce alatt hólyagosra gyúrjuk. Ha ragad akkor lisztet, ha kemény akkor görög joghurtot teszünk még hozzá. Ha kész, lisztezett deszkára rakjuk és 30 percet pihentetjük. Lisztezett deszkán vékonyra nyújtjuk és tetszés szerinti formákra szaggatjuk. Forró olajban aranybarnára sütjük. A túrót összeturmixoljuk a gyümölcsökkel.

 

Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:

IOS: ITT TÖLTHETED LE

Android: ITT TÖLTHETED LE

Hozzávalók

No data was found

Elkészítés lépései

No data was found

Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lépjetek be a Facebook csoportunkba.

További receptek
10 hónapos kortól adható gyümölcsös süti

Barackos fügés galette

smoothie nyári gyümölcsökből

Gyümölcsös smoothie

gyümölcsös finomság

Gyümölcs roll