Édesvízi hal párolt zöldséggel

recept leírása

Ez a recept egy ízletes és tápláló étel, amely édesvízi halat párolt zöldségekkel kombinál. A friss hal és a könnyen párolható zöldségek együtt alkotnak egy egészséges fogást, amely gazdag fehérjében és vitaminokban. A párolási folyamat megőrzi az alapanyagok tápértékét, így ez az étel kiváló választás lehet az egészséges étrend részeként.

Számos finom és kipróbált receptet találsz a weboldalon -> ManóMenü/receptek

Nézz szét webshopunkban is -> www.shop.manomenu.hu

Hozzávalók

Kisebb darab szálkamentes édesvizi hal pl: Busa
5-6 szem kelbimbó
3-4 evőkanál friss vagy fagyasztott zöldborsó

Elkészítés lépései

Az összetevőket sütőzacskóba helyezzük, és 180 fokos előmelegített sütőben 20-25 perc alatt készre sütjük.
Kisebb babáknak lehet pürésíteni, a nagyobbak már darabolás után ügyesen megrágják.
Tipp: A kelbimbóról érdemes tudni, hogy ha túlsütjük akkor megkeseredik. Ezért érdemes, vagy külön zacskóba sütni, vagy olyan alapanyagokkal együtt készíteni, melyek elkészítési ideje azonos.

Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lépjetek be a Facebook csoportunkba.

További receptek
1 éves kortól adható püré

Karalábé és édesburgonya püré

Paella

Farsangi fánk gyerekeknek

Bababarát fánk