Édesvizi hal párolt zöldséggel

recept leírása

Hozzávalók:

Kisebb darab szálkamentes édesvizi hal pl: Busa

5-6 szem kelbimbó

3-4 evőkanál friss vagy fagyasztott zöldborsó

Az összetevőket sütőzacskóba helyezzük, és 180 fokos előmelegített sütőben 20-25 perc alatt készre sütjük.

Kisebb babáknak lehet pürésíteni, a nagyobbak már darabolás után ügyesen megrágják.

Tipp: A kelbimbóról érdemes tudni, hogy ha túlsütjük akkor megkeseredik. Ezért érdemes, vagy külön zacskóba sütni, vagy olyan alapanyagokkal együtt készíteni, melyek elkészítési ideje azonos.

Hozzávalók

No data was found

Elkészítés lépései

No data was found

Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lépjetek be a Facebook csoportunkba.

További receptek
Sült zöldségfőzelék

Sült zöldségfőzelék

édesburgonyával készült rágnivaló babáknak

Zabos édesburgonyás babarágcsa

brassói recept bababarát verzióban

Baba brassói édesburgonyával