Édesburgonyapüré párolt brokkolival, fasírttal, paradicsommal

recept leírása

Gál-Balogh Kitti csoporttagunk receptje alapján.

Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:

IOS: ITT TÖLTHETED LE

Android: ITT TÖLTHETED LE

Hozzávalók

2 db édesburgonya
Brokkoli
Vaj
50-60 dkg darált hús
3 zsemle
1 fej vörös hagyma
2 gerezd fokhagyma
1 tojás
Vegeta
Pirospaprika, só, bors
Paradicsom
Olaj a sütéshez

Elkészítés lépései

1
Az édesburgonyát kockára vágjuk, majd megfőzzük.
2
A brokkolit rózsákra szedjük, vajban puhára pároljuk.
3
A fasírthoz a darált húst, zsemlét, vöröshagymát, fokhagymát, tojást, és a fűszereket összekeverjük.
3
Gombócokat formázunk és olajban kisütjük.
4
Az édesburgonyát pici vajjal és tejjel, a párolt brokkolival pépesítjük.

Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lépjetek be a Facebook csoportunkba.

További receptek
10 hónapos kortól adható gyümölcsös süti

Barackos fügés galette

smoothie nyári gyümölcsökből

Gyümölcsös smoothie

gyümölcsös finomság

Gyümölcs roll