ÉDESBURGONYA PITE

recept leírása

 Szép Zsuzsanna csoporttagunk ajánlása alapján

Hozzávalók:

  • 200 g édesburgonya
  • 80 g liszt
  • 60 g vaj
  • 40 g cukor
  • 4 tojás
  • 100 ml tej / zabtej

Elkészítés:

Az édesburgonyát megpároljuk és összetörjük. Hozzákeverjük a lisztet, az olvasztott vajat, a cukrot), a tojások sárgáját és a tejet. A tojások fehérjéjét felverjük és beleforgatjuk a tésztába. Formákba töltjük és 180 fokos sütőben 30 percig sütjük. Házi baracklekvárral tálalhatjuk.

Hozzávalók

No data was found

Elkészítés lépései

No data was found

Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lépjetek be a Facebook csoportunkba.

További receptek
Sült zöldségfőzelék

Sült zöldségfőzelék

édesburgonyával készült rágnivaló babáknak

Zabos édesburgonyás babarágcsa

brassói recept bababarát verzióban

Baba brassói édesburgonyával