Édesburgonya-cukkini krémleves

recept leírása

Morvai Brigitta csoporttagunk receptje alapján.

Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:

IOS: ITT TÖLTHETED LE

Android: ITT TÖLTHETED LE

Hozzávalók

Vöröshagyma
Újhagyma
Oliva olaj
Cukkini
Édesburgonya
Húsleves alaplé
Só, bors, szerecsendió
Pici citromlé
Mascarpone

Elkészítés lépései

1
A vöröshagymát és az újhagymát olajon megdinszteljük.
2
A darabolt cukkinit és édesburgonyát egyenlő arányban felkockázva rátesszük a dinsztelt hagymára.
3
Húsleves alaplével felöntjük, hogy éppen ellepje a zöldségeket. Kb 10 percig főzzük.
4
Amikor megfőtt a leves összeturmixoljuk.
5
Végül fűszerezzük és 2 kanál mascarponéval krémesítjük.

Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lépjetek be a Facebook csoportunkba.

További receptek
10 hónapos kortól adható gyümölcsös süti

Barackos fügés galette

smoothie nyári gyümölcsökből

Gyümölcsös smoothie

gyümölcsös finomság

Gyümölcs roll