Diós narancsos aszalt gyümölcsös szaloncukor

recept leírása

Berta Gréta csoporttagunk receptje alapján.

Számos finom és kipróbált receptet találsz a weboldalon -> ManóMenü/receptek

Hozzávalók

10 dkg darált keksz
20 dkg darált diò
40 dkg aszalt gyümölcs
1 narancs héja
Fél narancs leve
Pici fahéj

Elkészítés lépései

1
Az aszalt gyümölcsöket 5percre forró vízben áztatjuk, majd késes aprítóval aprítjuk.
2
Hozzákeverjük a többi hozzávalót, formázzuk.
3
1 éjszaka hagyjuk száradni, hideg helyen. Másnap csokiba forgatjuk.

Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lépjetek be a Facebook csoportunkba.

További receptek

Egyszerű és tápláló reggeli babáknak – búzadarával és kuszkusszal 🍎🥣

Sült zöldségfőzelék

Sült zöldségfőzelék

Céklás-áfonyás zabkása chia maggal