Diós almás süti

recept leírása

Hozzávalók Lázár Erika csoporttagunk receptje alapján (18 cm-s tortaformához)

4 db reszelt, savanyú alma
3-4 marék durvára aprított dió (opcionális)
25 dkg liszt / fele teljes kiőrlésű rizsliszt, fele zabliszt)
1 dl olaj
Picike só
Fahéj
Nádcukor ízlés szerint

Minden hozzávalót alaposan összekeverünk majd a sütőpapírral bélelt tortaformába öntjük. 170-180 fokon készre sütjük.

Mivel szép tartása van, dió nélkül akár első szülinapi tortának is alkalmas lehet.

Hozzávalók

No data was found

Elkészítés lépései

No data was found

Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lépjetek be a Facebook csoportunkba.

További receptek
Farsangi fánk gyerekeknek

Bababarát fánk

Paradicsomleves gyerekeknek ManóMenü

11. hónaptól adható – paradicsomleves

Édesburgonyás pogácsa